Důležitá je rodina

Zázemí rodiny tvoří vždy rodiče, kteří by měli být soudní a měli by mít pokaždé situaci pevně v rukou, nebo jak se říká, měli by mít všechno pod kontrolou. Ovšem v životě mohou nastat i situace, kdy se to trochu zvrtne, a sami dospělí si nevědí rady.
Proto hned dalším bodem v mnoha rodinách se stávají velice důležitými právě peníze. Kolem těch se často točí celý náš život. Potřebujeme je v běžném životě na nákupy, placení našich společných rodinných výdajů, poplatky za bydlení, ale také za ostatní služby, které využíváme, nezůstanou pozadu. V těch horších případech může ještě nastat větší problém, který se týká například exekuce.

Jak ale získat peníze, které nutně potřebujeme?

Možná bude vaším budoucím jediným řešením právě americká hypotéka bez registru. Tato forma znamená hypotéku, za kterou ručíte svým majetkem.

a. Většinou jde o nějakou nemovitost. Může to být dům, chata, či jiné obydlí. Díky tomu můžete získat tuto speciální hypotéku.
b. Tyto peníze můžete získat okamžitě, což znamená opravdu rychle a to do 24 hodin.
c. Vyplácíme 50 – 70 % odhadní ceny nemovitosti. Odhad si uděláme sami a nebudete za něj nic platit, stačí zaslat pár fotografií, které požadujeme, a peníze můžete mít opravdu rychle.
d. Nehledáme ani neprojíždíme žádné registry a také se vyhýbáme dokazování příjmů. U nás nic dokazovat nemusíte. Nebudeme se zajímat o to, kolik vyděláváte nebo jestli máte vůbec nějaké příjmy.
e. Splatnost si můžete nastavit podle svých možností od jednoho roku do dlouhých třiceti let!
f. Neplatíte žádné poplatky předem ani posléze. Navíc náš úvěr můžete splatit kdykoliv a to bez sankcí nebo poplatků.

Peníze u nás dostane každý!

Díky našim hypotékám můžete splatit své závazky. Peníze použijete jakýmkoliv účelem. Na koupi nového domova, rekonstrukci, splacení jiných půjček, nebo se můžete vymanit z exekucí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup