Klíčení semínek je v současnosti velkým hitem!

A dost možná bude ještě větším poté, co se v létě zdravotní krize přelije do krize zemědělské. Už nyní chybí v zemědělství nemálo pomocných pracovních sil, takže je dost pravděpodobné, že cena zeleniny a ovoce brzy značně stoupne, a bude se jednat o nedostatkové zboží. Mnoho lidí tedy bude řešit nevyhnutelné otázky.klíčení dubu, dvouděložná rostlina
Jak si zpestřit jídelníček?
Jak dodat tělu potřebné minerály, vitamíny, a další cenné látky?
Jak posílit imunitu a nezaplatit za to celé jmění?
To první, co v této souvislosti mnohé lidi jistě napadne, je nákup vitamínových preparátů v lékárně. Ty se sice na talíři vyjímat nebudou, nicméně jedná se o dobrý způsob, jak tělo zásobit potřebnými látkami. Ale opravdu je to tak?
Problémem živin v tabletkách je to, že se v těle hůře vstřebávají, a mnohdy je jejich „pomoc“ naprosto neúčinná. Průmyslové preparáty se od přirozených zdrojů živin liší v tom, jak jsou jednotlivé látky vzájemně provázány. Zatímco přírodní zdroje obsahují vazby vitamínů na látky, které umožňují jejich dobré vstřebávání v lidském těle, v umělých preparátech takové návaznosti chybí – takže se může stát, že vitamínové doplňky projdou naším tělem, aniž by v něm zanechaly významnější stopu. Mnohdy mohou naopak komplikovat trávení. A ještě ke všemu jsou poměrně drahé.fazolové klíčky v misce
Všechno to jsou pádné důvody, proč před umělými preparáty upřednostňovat přirozené zdroje živin – tedy dostatek ovoce a zeleniny v jídelníčku.
Ptáte se, kde je vzít, když čerstvá zelenina a ovoce na pultech obchodů chybí? Jednoduše si je vypěstujte doma! Je to ten nejpřirozenější a nejlevnější způsob, jak se cennými látkami pro zdraví zásobit. Zkuste například klíčení semínek, ke kterému nebudete kromě semen a biomisky na klíčení potřebovat vůbec nic. Stačí jen pravidelně zalévat a úroda bude brzy na světě. Navíc, když budete mít svou úrodu pod kontrolou, budete mít jistotu, že jíte opravdu zdravě!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup